Nichiduta

Carucioare 3 roti

Manevrabilitatea este unul dintre factorii decisivi dupa care parintii aleg dintre modelele de carucioare disponibile pe piata, si tocmai din acest motiv producatorii ofera carucioare cu 3 roti ce promit sa nu dezamageasca in aceasta privinta.

Carucioarele cu trei roti asigura acelasi confort ca si carucioarele clasice cu patru roti, insa au un design modern si sunt mult mai practice cand mergeti la plimbari cu copilasul dumneavoastra. Majoritatea mamicilor prefera acest tip de carucior pentru ca e usor de impins si de manevrat. Sunt si modele de carucioare cu trei roti care pot fi transformate in carucioare cu patru roti fara nici o problema.

Iata cateva dintre avantaje:

  • structura rezistenta ce ofera siguranta
  • cadru usor si suspensie foarte buna
  • design modern ce asigura confort
  • manevrabilitate sporita

De obicei carucioarele cu 3 roti pot fi pliate pentru a ocupa mai putin spatiu in locuinta sau cand doriti sa transportati caruciorul cu masina. In privinta accesoriilor nu sunt mai prejos decat celelalte tipuri de carucioare, dispunand si ele de landou, cos auto, si scaun sport reglabil in majoritatea cazurilor. Putem spune ca aceste carucioare cu trei roti sunt alegerea potrivita pentru mamicile active care doresc sa petreaca cat mai mult timp in natura mergand la plimbare cu copilul lor de fiecare data cand vremea de afara permite acest lucru.

Carucioarele cu trei roti au un design modern ce se exprima nu doar prin forma si structura caruciorului in sine, ci si prin combinatiile de culori folosite si diferitele accesorii incluse. Mamicile tinere apreciaza acest lucru, si in cele mai multe cazuri nu regreta ca au ales un astfel de carucior.

La prima vedere s-ar putea sa considerati ca aceste carucioare cu 3 roti sunt un pic cam scumpe pentru buzunarul dumneavoastra in comparatie cu celelalte tipuri disponibile – totusi va putem asigura ca merita investitia datorita faptului ca sunt cele mai bune in ceea ce priveste mobilitatea. Alegeti cu incredere unul dintre carucioarele cu trei roti din magazinul nostru!